workshop cloud
Terug naar het overzicht
Evenement

Cloud Discovery Workshop

27 januari 2022, 12:00 - 13:30

Overweegt jouw onderneming om de transitie naar de cloud te maken? En maak jij je zorgen over de onzekerheid die de reis naar de cloud met zich meebrengt? Doe dan mee aan onze online Cloud Discovery Workshop en neem een voorsprong bij het overstappen naar een moderne werkomgeving.

Praktisch en interactief

De rol van IT binnen hedendaagse ondernemingen is gigantisch en de afhankelijkheid van IT neemt alleen maar toe. Wij zorgen ervoor dat bedrijven en organisaties op een praktische en interactieve manier kennismaken met oplossingen in de cloud. Zodat jouw bedrijf stappen zet richting een veilige en flexibele werkomgeving die past bij de huidige tendens en toekomstige ontwikkelingen.

Leer wat de mogelijkheden van de cloud zijn

Tijdens deze workshop leer je wat de mogelijkheden van de cloud zijn. Maar, nog belangrijker, we kijken specifiek naar wat de cloud voor jouw onderneming kan betekenen. Onze workshop wordt gegeven voor een kleine groep van maximaal 12 mensen. Die vertegenwoordigen een aantal ondernemingen. Ieder bedrijf is uniek, maar dat betekent niet dat er geen overeenkomsten zijn.

De grootste uitdagingen binnen jouw organisatie

Als ervaren cloud provider weten we wat de uitdagingen binnen verschillende sectoren zijn. Tijdens de workshop bespreken we problemen en zorgen die we vaak tegenkomen. Daarna komen we graag te weten wat de grootste uitdagingen binnen jouw organisatie op het gebied van IT zijn. Er zijn vrijwel altijd raakvlakken met problemen die we voor andere partners hebben opgelost. Hierdoor zijn we in staat om snel en doelgericht een oplossing te vinden.

Datum: donderdag 27 januari
Tijd: 12:00 – ca. 13:30 uur
Presentatoren: Arwen Vink en Freek Gillis

Interesse?

Deelnemen aan de Cloud Discovery Workshop is dé manier om erachter te komen hoe de cloud er bij jouw onderneming uit komt te zien. Meld je aan en zet de eerste stap richting de reis naar de cloud!

[button_alt link=”https://teams.microsoft.com/registration/RX9XT8KEL0amAd8E1M1EOg,zDxaO0lv6EepwRTWVwPZmA,jT3Qw0lkmkyUCAQk1kNqLw,8SiBsrWdP0y5RuhAn3GJpA,726mi60BLUKXT2kJluhTCQ,jzN4-qVh0ka1XKGrOdyiZA?mode=read&tenantId=4f577f45-84c2-462f-a601-df04d4cd443a” target=”blank”]Naar inschrijfformulier[/button_alt]