Terug naar het overzicht
Evenement

Kennissessie 'Haal meer uit Office 365'

1 mei 2019, 09:00 - 12:30

De manier waarop mensen samenwerken, verandert. We werken vaker in samengestelde teams en over de muren van afdelingen, vestigingen en zelfs bedrijven. Deze nieuwe manier van (samen)werken vraagt om andere tools om te kunnen samenwerken.

Office 365 is het antwoord van Microsoft op deze ontwikkeling en lost een aantal van de problemen op waar iedere kantoormedewerker mee te maken heeft.

Centrale applicatie binnen Office 365 is Microsoft Teams. Microsoft Teams bevat te veel mogelijkheden om hier op te sommen (daarom ook deze sessie), maar samenvattend is Teams te omschrijven als een “gemeenschappelijk digitale werkruimte”, een samenwerkingsplatform waarin iedereen binnen uw bedrijf kan samenwerken aan documenten, slimmer vergaderen en informatie kan delen (zowel intern als extern).

Als je Microsoft Teams binnen uw bedrijf gaat gebruiken, zult u zien dat:

✔de hoeveelheid e-mail sterk afneemt
✔dat u veel minder hoeft te zoeken naar documenten en bestanden
✔dat samenwerken met collega’s en partners veel makkelijker en leuker wordt
✔de productiviteit stijgt

Klinkt misschien nog wat abstract, maar tijdens deze sessie wordt het u allemaal duidelijk.

Een getrainde facilitator begeleidt u door deze praktische workshop om nieuwe manieren te ontdekken om verbinding te maken, te organiseren en samen te werken met uw team.

Het nuttige met het aangename combineren

Deze sessie organiseren we in samenwerking met Microsoft en wordt gehouden op het hoofdkantoor van Microsoft op Schiphol. We bieden ruimte aan maximaal 2 personen van uw organisatie. Dit doen we om de groep klein te houden en meerdere geïnteresseerde bedrijven bij elkaar te brengen. Hierdoor ontstaat wederzijds inzicht in uitdagingen en behoeftes en kunt u ervaringen uitwisselen. We vinden het leuk als u na deze inspirerende workshop nog even blijft hangen voor een borrel zodat we in een gezellige en ontspannen ambiance kunnen napraten.

Komt u ook? Schrijf u hieronder in!