Terug naar het overzicht
Evenement

Kennissessie 'Werk veiliger met moderne ICT'

10 april 2019, 09:00 - 12:30

Een van de belangrijkste uitdagingen waarmee (MKB-)bedrijven vandaag te maken hebben, is hun digitale beveiliging. We leven in een tijd van Bring-Your-Own-Device, Internet-of-Things en het Moderne Werken. In dit steeds toenemende digitale tijdperk en daarmee ook toenemende dreiging van cybercriminelen, is een goede ICT-beveiliging noodzaak. We merken dan ook een groeiende interesse voor cyber security.

Wat houdt de sessie in?

Tijdens deze kennissessie ervaart u hoe u veiliger kan werken én hoe technologie invulling kan geven aan de nieuwe beveiligingsnormen en wetgeving:

❌ Geen saaie, uitgebreide demonstraties; als deelnemer zit u zelf aan de knoppen.
✔Het is dus een interactieve sessie waarin u hands-on ervaring opdoet met de beveiligings- en nalevingstools van Microsoft, aan de hand van scenario’s die herkenbaar zijn en afgestemd op uw behoeften.
✔We delen niet alleen praktische informatie over hoe u uw IT-omgeving kunt beveiligen, maar laten ook praktijkvoorbeelden zien hoe andere bedrijven hun beveiliging hebben geregeld en wat hen dat oplevert.

Het nuttige met het aangename combineren

Deze sessie organiseren we in samenwerking met Microsoft en wordt gehouden op het hoofdkantoor van Microsoft op Schiphol. We bieden ruimte aan maximaal 2 personen van uw organisatie. Dit doen we om de groep klein te houden en meerdere geïnteresseerde bedrijven bij elkaar te brengen. Hierdoor ontstaat wederzijds inzicht in uitdagingen en behoeftes en kunt u ervaringen uitwisselen. We vinden het leuk als u na deze inspirerende workshop nog even blijft hangen voor een borrel zodat we in een gezellige en ontspannen ambiance kunnen napraten.

Komt u ook? Schrijf u hieronder (gratis) in!