Terug naar het overzicht
Evenement

Webinar ‘Gamend aan de slag met Teams’ (ja echt...)

7 april 2020, 15:00 - 15:30

Spelend leren; in het onderwijs heel gewoon. Binnenkort ook binnen uw bedrijf? Of beter gezegd: bij uw medewerkers thuis? Want speciaal voor al die bedrijven waar veel medewerkers nu thuiswerken, heeft onze partner The Cue een game ontwikkeld om op een speelse en educatieve manier te leren hoe je in deze tijd goed en gestructureerd kunt samenwerken vanuit huis.

Sceptisch?

‘Spelend leren’, ‘Game’, ‘Speelse en educatieve manier’. Klink raar? Dat dachten ze bij onze klant Boom BV uit Meppel ook. Totdat ze met een (soortgelijke) game aan de gang gingen:

Ronald Bijker - Boom BV

Ronald Bijker, projectleider Boom:
“In het begin had ik zoiets van: een gamification platform, dat klinkt wel heel popiejopie, om een spelletje te gaan doen. Past dat wel bij zo’n nuchter bedrijf als Boom? Maar het bevalt heel goed. Collega’s zijn heel enthousiast en er is strijd tussen afdelingen. Het spelelement triggert de mensen echt.”

Kennisshot

Met deze nieuwe game krijgt iedereen binnen uw organisatie een echte kennisshot die je juist nu zo hard nodig hebt om slim samen te werken vanuit huis. Je leert in deze speciale editie alles over hoe je online het meeste uit je dag haalt en hoe je in contact blijft met je team.

Wat gaan we behandelen?

Ontdek:
✔ hoe je goede online vergaderingen organiseert
✔ hoe je de dag met z’n allen goed start
✔ hoe je slim samenwerkt aan documenten
✔ en last but not least: hoe je effectief communiceert via Teams (want gaan werken met Teams is één, maar echt éfféctief werken met Teams blijkt niet altijd even gemakkelijk te zijn)

Laat u verrassen en bezoek ons gratis webinar op dinsdag 7 april 15:00 uur. Meld u hieronder aan.