business central
Terug naar het overzicht
Bedrijfsssoftware

Business Central PrePackaged

Wat is Business Central

Business Central PrePackaged

Business Central SaaS is het online ERP-systeem van Microsoft dat naadloos integreert met Microsoft 365 (voorheen Office 365). Boekhouding en facturatie zijn de basis van ieder bedrijf. Wanneer je kiest voor het WSB PrePackaged pakket zorgen wij ervoor dat je met een doorlooptijd van een week live kunt met deze module. Je profiteert dan direct van de moderne, gebruiksvriendelijke technologie, zodat je je bedrijf probleemloos aan kunt sturen.

Heb je aanvullende wensen? Dan kun je door middel van aanvullende pakketten ook andere onderdelen van het bedrijfssysteem in gebruik nemen of aanvullende apps downloaden om functionaliteit van het systeem uit te breiden. Zo betaal je alleen voor wat je gebruikt

Business Central binnen week live boekhouding

Binnen 1 week live

Wil je snel aan de slag met jouw nieuwe ERP-systeem? Met PrePackaged kun je binnen een week live zijn met jouw boekhouding in Business Central.

Bekijk hier hoe de implementatieweek eruit ziet >>

Jullie kiezen de datum waarop jullie live gaan!

Wanneer jullie kiezen voor het Prepackaged pakket hoef je zich geen zorgen te maken over lange doorlooptijden. Doordat wij de projectaanpak volledig hebben gestandaardiseerd hoeft het hele traject niet langer dan een week te duren. Hiervoor is het wel van belang dat jullie vooraf al een aantal zaken hebben geregeld:

1

Opschonen

– Opgeschoonde data. Wanneer u ons de data aanlevert die nodig is in Business Central, is het van belang dat u al kritisch naar deze data heeft gekeken: zorg er bijvoorbeeld voor dat er geen dubbele klanten aanwezig zijn en dat alle overige data ook geactualiseerd is.
– Beoordeel de kostenplaatsen en kostendragers die u wilt gebruiken en kijk of deze verder opgeschoond of aangevuld moeten worden.

2

Administratie bijgewerkt

– Alle leveringen en ontvangsten volledig gefactureerd. Alles wat gefactureerd kan worden volledig geboekt
– BTW aangifte uitgevoerd
– Bankafschriften/saldi volledig geboekt

3

Beschikbare tijd

Zorg dat er voldoende tijd beschikbaar is in en voor de implementatieweek. Zo moet u bij WSB data aanleveren die wij in Business Central verwerken. Wij gaan u in de afgesproken week trainen in het gebruik van Business Central en wellicht moet u ook uw medewerkers nog opleiden. Dit kost u op dat moment tijd, maar het is een tijdsinvestering die zich dubbel en dwars terug betaald. Daarnaast is het ook belangrijk dat u bereikbaar bent wanneer we vragen hebben bij de verwerking van de gegevens.

Business Central apps

Dé basis: jullie financiële administratie in Business Central

Dit Prepackaged pakket is perfect voor wie snel en zorgeloos aan de slag wilt. Wij gaan samen met jullie aan de slag en zorgen ervoor dat jullie in een week live kunnen met Business Central. Je profiteert dan gelijk van een ERP-systeem dat naadloos integreert met Microsoft 365.
En dat voor een vaste prijs van € 4500,- plus € 1,99 per gebruiker p/mnd.

Je weet

waar je aan toe bent: met een fixed price liggen de kosten vooraf vast

Je kunt

een ERP-implementaties aan ons overlaten. Het is niet iets wat jullie dagelijks doen, maar wij wel 🙂

Je zorgt

ervoor dat de essentiële gegevens in het systeem komen te staan zodat je direct aan de slag kunt met je data

Je werkt

direct met een pakket dat continu wordt geüpdate. Werken met een verouderd systeem hoort tot het verleden

Voltooi je PrePackaged pakket met deze modules

Assembleer je of heb je juist meer behoefte aan een servicemodule? Maak het PrePackaged pakket compleet met deze modules.

VOORRADEN & ORDER

Module Voorraad en OrderDit pakket is de perfecte aanvulling voor bedrijven die grip willen krijgen op hun artikelen en voorraden. Dit maakt het mogelijk om geïntegreerd de kosten en omzet inzichtelijk te maken en te beheersen. Wij gaan samen met jullie aan de slag en zorgen ervoor dat jullie in 1 week gebruik kunnen maken van voorraad en orders (indien jullie een al draaiend pakket hebben).

Vaste prijs: € 2.500,- + 0,99 per user per maand

ASSEMBLAGE

Module AssemblageDit pakket is een ideale aanvulling op het “Orders en voorraden” pakket voor bedrijven die kit, assemblage en/of eenvoudige productie werkzaamheden in huis hebben en deze activiteiten zo efficiënt mogelijk willen uitvoeren. Wij gaan samen met jullie aan de slag en zorgen ervoor dat jullie in 1 week gebruik kunnen maken van voorraad en orders (indien jullie een al draaiend pakket hebben).

Vaste prijs: € 2.000,-

SERVICE

Module ServiceIs het kunnen bieden van service aan jullie klanten een belangrijk onderdeel van jullie activiteiten, dan is dit pakket de perfecte aanvulling. Deze module biedt je de juiste hulpmiddelen voor het uitvoeren van herstelwerkzaamheden in de eigen werkplaats of op locatie. Wij gaan samen met jullie aan de slag en zorgen ervoor dat jullie in 1 week gebruik kunnen maken van voorraad en orders (indien jullie een al draaiend pakket hebben).

Vaste prijs: € 2.500,- (premium licentie noodzakelijk)

PRODUCTIE

Module ProductieDit pakket is een perfecte aanvulling voor bedrijven met productie activiteiten waar het van belang is de voorraad te integreren, de planning te optimaliseren en de kosten inzichtelijk te maken en te beheersen. Wij gaan samen met jullie aan de slag en zorgen ervoor dat jullie in 1 week gebruik kunnen maken van voorraad en orders (indien jullie een al draaiend pakket hebben).

Vaste prijs: € 5.000,-

PROJECTEN

Module ProjectenDit pakket is een essentiële aanvulling voor bedrijven met een projecten organisatie. Wanneer je complexere (engineer-to-order) opdrachten wilt plannen en financieel wilt beheersen levert deze pakket daar de functioneel voor. Wij gaan samen met jullie aan de slag en zorgen ervoor dat jullie in 1 week gebruik kunnen maken van voorraad en orders (indien jullie een al draaiend pakket hebben).

Vaste prijs: € 3.000,-

 

Meer weten?

Neem contact op met Maurice.