ICT oplossingen voor mkb bedrijven
Terug naar het overzicht

De beste en handigste apps voor Business Central

Apps voor Business Central

In tegenstelling tot veel “ouderwetse” ERP-systemen, is Microsoft Dynamics 365 Business Central, uiterst flexibel en aanpasbaar. Hierdoor kun je als bedrijf snel reageren op veranderende omstandigheden door nieuwe functionaliteiten toe te voegen wanneer de behoefte zich voordoet. Wil je extra functionaliteiten? Dan doe je dat niet (meer) via het aanpassen van code, maar door middel van apps.

Business Central apps
Maak Business Central compleet met onze apps (en die van onze partners)

Business Central werkt hiermee in grote lijnen zoals je smartphone. Je koopt een smartphone met een besturingssysteem en een aantal standaardapplicaties. Wil je andere mogelijkheden of functionaliteiten, dan download je daarvoor een app.

Zo is het ook met Business Central. Je kunt apps vinden en toevoegen via de Microsoft AppSource, een online marktplaats die talloze applicaties biedt ontwikkeld door Microsoft en zijn partners*. Deze apps variëren van specifieke branchegerichte oplossingen tot functionaliteiten die de kernmogelijkheden van Business Central uitbreiden, zoals geavanceerde rapportage, betalingsverwerking, of supply chain management.

* Onder de naam Apportunix ontwikkelen we zelf ook apps voor Business Central.

Business Central apps overzicht

Meer weten?

Laten we eens kennis maken. Neem contact op met Vincent.