Document Capture
Apps

Document Capture
 

Het verwerken van inkomende documenten zoals facturen is een tijdrovende klus. Om over het terugzoeken van een factuur van bijvoorbeeld een paar jaar geleden maar te zwijgen. Dat is nu verleden tijd, want Continia Document Capture scant je documenten, verwerkt deze automatisch en slaat ze op de juiste plek op zodat je deze gemakkelijk terug kunt vinden. Maar dat is nog niet alles, Document Capture biedt je meer.

Vergroot het gemak & bespaart tijd en kosten

Document Capture is een app voor Business Central die je enorm veel gemak geeft, maar vooral veel tijd en kosten bespaart. Met deze app kun je volledige inkoopfacturen en creditnota’s rechtstreeks in Business Central importeren, registreren, goedkeuren en archiveren. Andere documenten, zoals verkooporders, kunnen op een vergelijkbare, gemakkelijke manier worden afgehandeld. Dit alles gebeurt met minimale tussenkomst van de gebruiker.

Verregaand geautomatiseerd

Je financiële administratie wil je zoveel mogelijk automatiseren. Handmatig gegevens invoeren en typewerk wil je minimaliseren. Dat voorkomt fouten en scheelt vooral veel werk, dus tijd, dus geld.

Met Document Capture worden inkomende bestanden automatisch gedownload vanaf vooraf gedefinieerde e-mailadressen. Ingebouwde technologie (zogenaamde OCR-technologie) ‘leest’ het document en brengt automatisch relevante informatie over naar de overeenkomstige velden in Business Central. Krijg je ook nog facturen of andere documenten via de post binnen? Uiteraard kun je ook gescande papieren documenten importeren in Business Central.

Dit is de basis van de add-on, maar het biedt veel meer. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan onderstaande demo.

Voordelen Document Capture

  • Direct je facturen inboeken, geen verdwaalde facturen meer op bureaus
  • Inzicht in bij wie de factuur in het proces is
  • Mits afgestemd met de fiscus, geen papieren opslag meer
  • Zowel papieren als digitaal ontvangen facturen zijn te verwerken
  • Goedkeuren mogelijk via een webportal, dus ook op een tablet
  • Aanzienlijke tijd- en dus kostenbesparingen in het verwerken van facturen

Meer weten?

Laten we eens kennis maken. Neem contact op met Maurice.