ERP software

ERP software

Bundel al je bedrijfsinformatie in één ERP systeem

ERP software voor mkb bedrijf

ERP software voor je mkb-bedrijf

Ben je op zoek naar software om
– jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren,
– de prestaties van jouw bedrijf beter te volgen
– en beter te kunnen sturen met goede managementinformatie?

Ontdek dan Microsoft Dynamics 365 Business Central, de beste ERP software voor jouw mkb-bedrijf. Met Business Central automatiseer je succesvol je sales, inkoop, operatie, boekhouding en voorraadbeheer. Het is een compleet ERP-pakket dat alle bedrijfsinformatie bundelt in één systeem. Zo kun je de prestaties van je bedrijf beter volgen en deze veel beter sturen.

Business Central is ontworpen vanuit het bedrijfsproces, vanuit logistiek: magazijn- en voorraadbeheer, verkoop en inkoop. En dus niet zoals veel andere ERP software vanuit een financieel pakket waaraan bedrijfsprocessen zijn gekoppeld. Het wordt niet voor niets wereldwijd gebruikt door meer dan 150.000 bedrijven.

“Business Central wordt wereldwijd door meer dan 150.000 bedrijven gebruikt”

Toegang tot al je bedrijfsinformatie in 1 applicatie

Realtime (visuele) rapportages voor de beste stuurinformatie

Volledige integratie met Microsoft 365 (Excel etc.)

Voor en door gebruikers ontwikkeld, en dat merk je
Microsoft Teams onderdeel Microsoft 365
Business Central

Blinkt uit in magazijn- en voorraadbeheer

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. ERP software wordt vooral gebruikt binnen bedrijven om de bedrijfsprocessen efficiënter te maken. Het is dus niet software voor één discipline, zoals boekhoudsoftware, maar meer een overkoepelend systeem voor (bijna) alle disciplines.

Met dé ERP software voor mkb-bedrijven Business Central bundel je alle bedrijfsinformatie in één systeem. Zo ondersteunt het in de verdere groei van je bedrijf. Business Central geeft je de controle over financiën en vereenvoudigt toelevering, productie en andere bedrijfsactiviteiten. Het blinkt uit in ondersteuning van je logistiek: magazijn- en voorraadbeheer.

software voor mkb bedrijven

ERP-Doorkijk

Hoe staat jullie bedrijf ervoor op het gebied van processen en software? En sluit dit aan bij de ambities en verwachtingen voor de toekomst?

Om hier achter te komen hebben wij de ERP-Doorkijk ontwikkeld. De ERP-Doorkijk is uniek en geeft je per functioneel gebied inzicht in je processen, wensen, knelpunten en een analyse hiervan.

Bij een ERP-Doorkijk nemen we samen met een aantal key-users uit jouw organisatie jullie processen door. Zo wordt goed duidelijk:
– hoe huidige processen lopen,
– welke wensen er zijn voor de toekomst en
– waar knelpunten zitten die verdere groei en efficiency remmen

Samen met deze situatiebeschrijving, en rekening houdend met de missie en visie van je bedrijf, krijg je een advies op maat met inzicht in de investeringskosten.

Wat kost dat?
Dat hangt er een beetje vanaf. Hij kán gratis zijn. Dat behoeft uitleg: we willen je van het beste advies voorzien dus steken we veel tijd in het uitvoeren en -werken van de ERP-Doorkijk. Hiervoor rekenen we 1.795 euro.
Als jullie ons de adviezen uit het plan uit laat voeren wordt dit bedrag in mindering gebracht op de investering voor het doorvoeren van het plan en is het dus gratis

Tevreden klanten over ons

John Pellikaan

John Pellikaan

Pellikaan Arkel

"Ik ben gewoon heel tevreden. Ik geef jullie een 8."

Sander van Ooijen

Sander van Ooijen

ADAgro

"Dat we nu al 15 jaar klant zijn bij WSB, zegt dan denk ik genoeg."

Joey Koenekoop - Hegner Ko

Joey Koenekoop

Hegner & Ko

"Met Business Central kunnen we onze klanten beter bedienen."

Weten hoe jouw organisatie ervoor staat?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij (uiteraard geheel vrijblijvend) contact met je op voor een korte uitleg over onze ERP-Doorkijk en de (eventuele) kosten.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.