AI kennissessie WSB Solutions
Evenement

Kennissessie: Aan de slag met AI in jouw bedrijf

4 april 2024, 11:00 - 14:00

DIT EVENEMENT IS VOLGEBOEKT, DUS HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN
 
Artificial Intelligence is de belangrijkste technologische verandering sinds de komst van het internet. En het gaat jouw bedrijf veranderen. Microsoft-topman Satya Nadella zei onlangs zelfs: ‘AI zal alle software en elk bedrijf, inclusief het onze, opnieuw vormgeven.’

Maar welke gevolgen de komst van AI nu precies heeft is voor veel ondernemers nog een beetje vaag. Ook veel IT-managers worstelen met hoe ze AI moeten gaan toepassen binnen hun organisatie. “We willen iets met AI, maar weten niet precies wat.”

Inspirerende voorbeelden en concrete adviezen

Dat AI, naast gevaren, ook heel veel mogelijkheden biedt, is voor de meeste mensen zonneklaar. Er wordt zelfs gesproken over “onbegrensde mogelijkheden”. Maar wanneer de mogelijkheden grenzeloos zijn, is het soms lastig te bepalen waar te beginnen. Met deze kennissessie willen we jou helpen met inspirerende voorbeelden en concrete adviezen.

Agenda

1.
Keynote Job van den Berg – The AI Group

Job van den Berg - keynote speaker AI kennissessieWe hebben Job van den Berg uitgenodigd om zijn kennis te delen. Job is mede-oprichter van The AI Group, doceert aan de AI cursusreeks op Nyenrode en houdt zich al jaren bezig met de belangrijkste ontwikkelingen rondom kunstmatige intelligentie. Hij helpt bedrijven om uitdagingen naar concrete AI-oplossingen te vertalen. Tijdens deze interactieve keynote vertelt Job de impact van AI op een heldere en begrijpelijke manier.

2.
Demo Copilot

Sinds half januari is Copilot beschikbaar voor bedrijven met Microsoft 365 Business Premium- en Business Standard-abonnementen. Maar hoe werkt Microsoft Copilot? Wie kan dat beter laten zien dan iemand van Microsoft. Daarom hebben we Glenn Habes, Channel Sales Manager Modern Work & Security bij Microsoft, gevraagd om een demo te verzorgen. Hij leidt je door de mogelijkheden van Copilot. Hij laat praktische voorbeelden zien hoe Copilot werkt binnen Microsoft 365 applicaties zoals Outlook, Excel en Teams. Ervaar hoe AI de productiviteit kan verhogen en dagelijkse taken kan stroomlijnen.

3.
Hoe bereid je je bedrijf voor op AI?

Mark Krol en Martijn Furster - sprekers AI evenementLast but not least, krijg je drie adviezen om je bedrijf voor te bereiden op AI. Een praktisch stappenplan waarmee je klaar bent om AI te gaan gebruiken. Want geloof ons: dat is nodig. Je wilt bijvoorbeeld niet dat medewerkers met 1 simpele prompt bij alle salarissen en managementfees kunnen komen of dat hackers met een zoekopdracht bedrijfsgevoelige informatie kunnen downloaden. Het is dus belangrijk dat je data en security op orde zijn. Wat je precies moet doen om AI Ready te worden laten “onze eigen” Mark Krol en Martijn Furster je tijdens de kennissessie zien.

Datum

Donderdag
4 april 2024

Tijd

11:00 – ca. 14:00 uur
(lunch inbegrepen)

Locatie

Ons kantoor in Hardinxveld-Giessendam (Kade 30)

Voor wie is deze kennissessie bedoeld?

Algemene directie, IT-manager, CFO en anderen die verantwoordelijk zijn voor jullie succes.

Het maakt niet uit of je wel of geen klant bent bij WSB. Ook als je nóg 😉 niet klant bent bij ons, ben je van harte welkom.