ict advies

ICT advies

Hoe staat jullie ICT-platform ervoor?
Ontdek het met onze ICT-Doorkijk!

ict doorkijk

ICT advies

Wij kunnen jullie ICT-infrastructuur ontwerpen en implementeren. En ook na de implementatie is het ICT-beheer bij ons in goede handen.

Maar we helpen je graag aan de voorkant verder met een goed ICT advies. Hiervoor hebben wij de ICT-Doorkijk ontwikkeld. De ICT-Doorkijk is uniek en geeft inzicht in jullie huidige ICT-omgeving en een analyse hiervan.

advisering ict mkb bedrijven

Opbouw ICT-Doorkijk

1. ICT-Scan
De ICT-Scan is een inventarisatie van de ICT-infrastructuur en de aanwezige hard- en software binnen uw netwerk, als ook de verbanden tussen de verschillende softwarepakketten.

2. Rapportage & Advies
Weergave van de huidige ICT-omgeving en een analyse hiervan. Ook krijgt u een ICT-advies op basis van de bevindingen en aanvullende wensen en eisen vanuit uw organisatie.

Wat levert het je op?

Met de ICT-Doorkijk krijg je het beste ICT-advies. Op objectieve wijze wordt vastgesteld in hoeverre uw huidige ICT-omgeving aansluit op de bestaande werkzaamheden met bijbehorende processen.

Maar we kijken ook naar de toekomst. U krijgt voortschrijdend inzicht in de ontwikkeling van de gewenste functionaliteiten, processen en procedures. En in de opbouw van uw kosten voor de inrichting en het beheer van uw ICT-platform voor de komende 3 tot 5 jaar.

Duur:
Afhankelijk van meerdere factoren zoals de complexiteit van uw ICT-omgeving, maar u ontvangt na circa 3 weken na de start het document met de rapportage en het ICT-advies.

De ICT-Doorkijk geeft uw organisatie inzicht in:

De ontwikkeling van de gewenste functionaliteiten en processen

Ontwerp voor een toekomstvast ICT-platform

Toekomstige investeringsuitgaven en operationele kosten

Voor een periode van 3 tot 5 jaar

Weten hoe jouw organisatie ervoor staat?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij (uiteraard geheel vrijblijvend) contact met je op voor een korte uitleg over onze ICT-Doorkijk en de (eventuele) kosten.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.