Terug naar het overzicht
Algemeen

Ontdek waar je jouw ICT kan verbeteren

Edwin Combrink
Edwin Combrink
Geplaatst op 5 juni 2023

Waar staan jullie met je bedrijf op het gebied van digitalisering? Of beter gezegd: waar kunnen jullie je automatisering verbeteren?

We hebben een test ontwikkeld voor bedrijven die op een snelle en makkelijke manier willen weten waar ze staan op het gebied van ICT. De test bestaat uit 12 vragen over verschillende onderwerpen zoals tools voor interne communicatie, het opslaan van documenten, werken in de cloud, software en natuurlijk ICT-beveiliging.

Voorbeeldvragen

Alvast een tipje van de sluier met deze 2 voorbeeldvragen:

ict test digitalisering bedrijf voorbeeldvraag 1

ict test digitalisering bedrijf voorbeeldvraag 2

 

Het invullen van de test kost nog geen 5 minuten. Daarna krijg je een advies. Het is een generieke test, dus uiteraard krijg je geen advies op maat. Wij zijn specialist op het gebied van automatisering, maar zelfs wij kunnen zover niet gaan ?. Wil je wel een advies op maat, dan kun je ons beter gewoon even bellen: 0180 – 61 88 37 en vragen naar Maurice.

Groeikansen

Oke, terug naar de test. Na het invullen van de vragen, krijg je dus een advies. Een advies dat iets zegt over wat je al goed doet en waar jouw verbeterpunten en groeikansen liggen. Het is dus een uitslag waar je echt iets mee kunt.

Simpele dingen

In een wereld die snel verandert is digitaliseren bittere noodzaak, maar niet altijd eenvoudig. Daarnaast zijn ook privacy en veiligheid belangrijke issues. Met de test helpen we je inzicht te krijgen hoe en waar jouw bedrijf op deze gebieden kan verbeteren. En je zult zien: soms zit ‘m dat in hele simpele dingen.

Start de test