Pand kantoor WSB Solutions Hardinxveld Giessendam

Missie & Visie

Missie

Onze missie is Nederlandse Midden- en Kleinbedrijven meer te laten bereiken door hen zorgeloos gebruik te laten maken van moderne, veilige en betrouwbare clouddiensten en bedrijfsapplicaties.

 

Visie

Onze visie sluit daar op aan:

WSB Solutions wil haar klanten helpen succesvol te zijn door inzet van moderne, veilige en betrouwbare Microsoft clouddiensten en bedrijfsapplicaties. Onze medewerkers kennen onze klanten, de uitdagingen waar zij in hun bedrijfstak mee te maken hebben én hebben verstand van de meest recente technologische ontwikkelingen. We zorgen voor een eerlijk en helder advies op maat en maken waar wat we beloven: altijd en overal zorgeloos (samen)werken met innovatieve digitale technologie. Wij streven ernaar de beste Microsoft Cloud partner voor het Nederlandse MKB te zijn, investeren in langdurige relaties met onze klanten en gaan voor de hoogst mogelijke klanttevredenheid.

 

Ambitie

Dit is waar we als bedrijf naar toe willen, een ambitieus beeld van de toekomst. We weten dat we hier (nog!) niet zijn, maar werken er hard aan dit te bereiken. Onze missie en visie geven aan wie we zijn, wat we doen, wat we willen bereiken.