office 365 zakelijk

Office 365 Zakelijk

Altijd en overal toegang tot je bestanden, e-mail en programma's zoals Teams, OneDrive, Word, Excel, PowerPoint, etc.

Werken met Office 365
Overal kunnen werken, altijd en op elk apparaat

Office 365 Zakelijk

Met Office 365 Zakelijk krijg je alles wat je nodig hebt om efficiënt (samen) te werken. Office 365 is volledig online. Hierdoor heeft iedereen overal, altijd en op ieder apparaat toegang tot zijn bestanden, e-mail, agenda (Outlook) en andere vertrouwde Office-programma’s als Word, Excel en PowerPoint, maar natuurlijk ook het samenwerkingsplatform Teams. Office 365 maakt een flexibele en moderne werkstijl mogelijk.

Productief werken Office 365

Productiever met Office 365 Zakelijk

Met Office 365 Zakelijk kun je overal werken en beschik je altijd over je e-mail, documenten en agenda. En dat kan vanaf ieder apparaat: desktop, tablet, smartphone, het maakt niet uit of het een iOS of Android-apparaat is. Je kunt werken wanneer je wilt.

Goed om te weten is dat je niet meer druk hoeft te maken om back-ups, want Microsoft verzorgt het onderhoud van de servers en de software-updates van je apps.

En wanneer Office 365 goed is ingericht, verbetert dat de samenwerking tussen collega’s onderling en de communicatie met je klanten. Uiteraard helpen we je daarbij.

Office 365 apps

Meer dan Word, Excel en PowerPoint

De meeste mensen zijn bekend met Office applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Maar Office 365 Zakelijk heeft jouw bedrijf meer te bieden. Een paar voorbeelden:

Abonnementen Office 365

Er zijn verschillende abonnementen van Microsoft Office 365 Zakelijk, zodat er altijd één past bij uw organisatie. Voor alle abonnementen zie de website van Microsoft. De meeste bedrijven kiezen voor Microsoft 365 Business Premium, omdat dit de meeste uitgebreide versie is, maar vooral ook omdat deze abonnementen geavanceerde beveiliging bevat.

Office 365 delen
Goed om te weten is dat u in een aantal specifieke gevallen uw abonnement ook kunt delen. Er zijn situaties waarin een gebruiker geen eigen computer heeft, maar samen met andere gebruikers dezelfde hardware deelt. Denk bijvoorbeeld aan een Remote Desktop Services (RDS) omgeving op een server in uw eigen datacenter of op een door WSB gehoste Azure cloud server.

Wij zijn door Microsoft geautoriseerd om klanten gebruik te laten maken van zogenaamde “shared computer activation” technologie. Hiermee is het toegestaan dat meerdere gebruikers gebruik maken van gedeelde hardware. Dit is beschikbaar voor veel abonnementen, maar niet alle. Als u wilt weten of dit voor uw bedrijf beschikbaar is, neem dan contact met ons op.

Meer weten?

Laten we eens kennis maken. Neem contact op met Maurice.