onedrive voor bedrijven

OneDrive

Online jouw bestanden opslaan en delen,
waar je ook bent.

Werken met Office 365

OneDrive

OneDrive voor Bedrijven is de online opslagdienst van Microsoft en gemaakt voor jouw mkb-bedrijf. Als onderdeel van Office 365, helpt het iedereen gemakkelijker en effectiever te werken en beter samen te werken. Met OneDrive voor Bedrijven kun je jouw bestanden, afbeeldingen en mappen veilig op één plaats in de cloud opslaan. Zo kunt je al jouw bestanden altijd overal openen, eenvoudig delen en er samen met anderen (tegelijk) aan werken.

Productief werken Office 365

Overal toegang tot je bestanden

Met OneDrive voor Bedrijven kun je jouw persoonlijke en gedeelde werkbestanden vanaf al jouw apparaten (desktop/Mac, tablet en telefoon) opslaan, openen en bewerken in Office 365, inclusief Microsoft Teams. Bewerkingen die je offline uitvoert, worden automatisch geüpload zodra je weer online bent.

Met OneDrive voor Bedrijven werk je sneller en slimmer met personen binnen en buiten jouw organisatie. Er kan realtime wordt samengewerkt in vertrouwde Microsoft Office programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint en er wordt tijd bespaard door met één muisklik bestanden bij e-mails te voegen in Outlook.

Demo OneDrive

Office 365 apps

Veilig

OneDrive helpt jouw bestanden te beschermen. In het beheercentrum kun je regels voor toegang tot apparaten instellen, kun je zien welke bestanden worden gedeeld en met wie en kun je op afstand gegevens wissen van apparaten die kwijt of gestolen zijn. Ook kan elke werknemer specifieke toegangsmachtigingen instellen voor zijn/haar bestanden, op basis van de instellingen van de organisatie.

Kortom, met OneDrive voor Bedrijven bied je jouw werknemers vele voordelen voor samenwerking én tegelijkertijd de IT-afdeling de benodigde hulpprogramma’s waarmee belangrijke bedrijfsgegevens kunnen worden beveiligd.

Meer weten?

Laten we eens kennis maken. Neem contact op met Maurice.