Slim4
Apps

Slim4
 

Forecasting, demandplanning, voorraadoptimalisatie en samenwerking. Het zit allemaal in de voorraadoptimalisatie-software Slim4.

Slim4 (van onze partner Slimstock) is een add-on voor Microsoft Dynamics 365 Business Central en zorgt dat uw voorraad in balans is met de vraag en de gewenste servicehoogte. Niet op basis van gokken en schattingen van mensen, maar door de kracht van Artificial Intelligence en Machine Learning.

Dynamisch voorraadbeheer

Slim4 wordt door middel van interfaces gevoed met accurate stamgegevens en transactiedata en classificeert een artikel onder meer aan de hand van afzetpatronen, trends en seizoenen. Op basis van de classificatie kiest Slim4 automatisch de juiste statistiek voor de berekening van de forecast en de veiligheidsvoorraad. Slim4 is een operationeel systeem, dat ontwikkeld is vanuit de “management by exception” gedachte. Alleen artikelen, die statistisch gezien uit de pas lopen behoeven aandacht. Dit gebeurt zowel aan de forecast als aan de voorraadkant.

Slim4 is gebruiksvriendelijk en werkt met standaard dag-, week- en maandtaken. De uitkomst van Slim4 is een accuraat bestelvoorstel, welke in het Business Central (automatisch) kan worden omgezet in een bestelling. De gedachte van dynamisch voorraadbeheer leidt tot een voorraad die in balans is met de vraag en de gewenste servicehoogte.

Resultaten van Slim4 klanten

– 50% meer efficiëntie
– 30% minder spoedkosten
– 15% verbetering van het servicelevel
– 40% toename in omloopsnelheid

Meer weten?

Laten we eens kennis maken. Neem contact op met Maurice.