Terug naar het overzicht
Algemeen

WSB Solutions en VV Hardinxveld verlengen sponsorcontract

Edwin Combrink
Edwin Combrink
Geplaatst op 21 december 2016

Ook na dit voetbalseizoen blijft WSB Solutions de hoofdsponsor van VV Hardinxveld. Het IT-bedrijf steunt de club al meer dan 10 jaar en staat in ieder geval tot de zomer van 2019 op de borst van het eerste elftal van de tweedeklasser.

Voorzitter Michel Helmink is blij met de verlenging van het sponsorcontract: “WSB Solutions is een bekende naam in de regio en naast hoofdsponsor van ons eerste elftal ook lid van het sponsorcollectief, lid van onze businessclub en bordsponsor. Een betrokken sponsor dus die ons helpt de sportieve groei van onze vereniging te stimuleren, jeugdige voetballers te behouden en verder te bouwen aan de toekomst van onze club.”

Trots met nieuwe sponsordeal

Ook Bart Rietveld, directeur van WSB Solutions is trots met de nieuwe sponsordeal: “Goed presteren kan alleen met de juiste middelen, daar weten we als IT-bedrijf alles van. Daarom ben ik trots de voetbalvereniging uit onze vestigingsplaats te mogen sponsoren. Zelf ben ik trouw supporter en vrijwilliger en ook een aantal van onze medewerkers is actief binnen de club.”

VV Hardinxveld Sponsor WSB Solutions VV Hardinxveld Sponsor WSB Solutions bloemen
De verlengde samenwerking werd gevierd met wijn uit handen van Corien van Garderen namens de sponsorcommissie en bloemen van de spelers uit handen van Vincent van Lopik, aanvoerder van het eerste elftal.

Weg naar de top

De rood-witte WSB brigade van trainer Arjan de Vries staat er niet goed voor. Halverwege de competitie staat het met 10 punten uit 13 wedstrijden een-na-laatste. Toch is Michel Helmink positief over de toekomst: “De laatste wedstrijd voor de winterstop hebben we gewonnen waardoor we van de laatste plek af zijn. In hetzelfde weekend geeft WSB Solutions aan het sponsorcontract te verlengen. Dat vind ik fantastisch. Zeker in sportief mindere tijden is het belangrijk dat er rust en zekerheid is. Met dit sponsorcontract en de juiste instelling van onze WSB brigade ligt de weg naar de top weer helemaal open.”

Meer informatie: www.vvhardinxveld.nl