Terug naar het overzicht
Algemeen

WSB Solutions breidt ERP-expertise verder uit met overname Juicy Pear

Edwin Combrink
Edwin Combrink
Geplaatst op 15 augustus 2018

WSB Solutions B.V. uit Hardinxveld-Giessendam neemt per direct alle activiteiten en het merendeel van het personeel van Juicy Pear Business Solutions B.V. uit Dussen over. Hiermee breidt het ICT-bedrijf haar expertise verder uit en verstevigt het de toch al groeiende positie in de markt. Vanmiddag hebben Jan Penning, Algemeen Directeur van WSB Solutions B.V., en Frans Gemen, Algemeen Directeur van Juicy Pear Business Solutions B.V. hun handtekeningen onder de koopovereenkomst gezet en de fles champagne ontkurkt.

Overname bundelt krachten en biedt groeikansen

“De overname past volledig bij onze ambitie om de beste Microsoft Cloud partner voor het Nederlandse MKB te zijn”, aldus een trotse Jan Penning. “Op het gebied van Microsoft Dynamics NAV krijgen we door de overname een verdubbeling van onze consultancy- en ontwikkelcapaciteit, waardoor we nu tot de grotere Microsoft Dynamics NAV-partners in Nederland behoren. Een mooie stap voorwaarts. Voor onze klanten is de overname goed nieuws, omdat we meer kunnen investeren in productontwikkeling van onze add-ons voor zowel Dynamics NAV als Dynamics 365 Business Central.”

Over WSB Solutions

WSB Solutions B.V. is een ICT-bedrijf uit Hardinxveld-Giessendam; gespecialiseerd in Microsoft Dynamics NAV en andere Microsoft producten en diensten. We bestaan al ruim 30 jaar en hebben, inclusief medewerkers van Juicy Pear, nu in totaal 65 medewerkers. We streven er naar de beste Microsoft Cloud partner voor het Nederlandse MKB te zijn. Dat doen we door MKB-bedrijven te helpen succesvol te zijn door inzet van moderne, veilige en betrouwbare Microsoft clouddiensten en bedrijfsapplicaties.

Over Juicy Pear

Juicy Pear Business Solutions B.V. is een Dynamics NAV-leverancier uit het Brabantse Dussen met een specialisme in automatisering van mediabureaus, uitgeverijen en handelsbedrijven binnen het Nederlandse MKB. Het ICT-bedrijf is ruim 10 jaar geleden door Frans Gemen opgericht en verrichtte haar activiteiten vanuit Kasteel Dussen.