ict voor de industrie
Terug naar het overzicht
Branche

ICT voor industriebedrijven

IT industrie bedrijven
ICT moet je verder helpen

Beter werken in de industrie

Hoe effectief wordt er binnen jullie organisatie gewerkt? Is alles optimaal geautomatiseerd, of moet nog veel met de hand worden ingevoerd? En hoe veilig is jullie IT-infrastructuur?

Belangrijke vragen, of beter gezegd: van levensbelang voor jullie bedrijf. Een goede IT-partner helpt je efficiënter te werken, geeft jullie technologie een boost en laat zien hoe je veiliger kunt werken. Het moderne werken zorgt ervoor dat jullie bedrijf klaar is voor de toekomst.

Lees hieronder verder over alle voordelen van WSB als jullie IT-partner.


Moderne Werkplek

Profiteer van een werkplek die altijd up-to-date en veilig is met onze Moderne Werkplek op basis van Microsoft 365.


Bedrijfssoftware

Bouw je eigen apps, automatiseer werkstromen en maak de beste rapportages met Microsoft Power Platform.


Cloud Infrastructuur

Moderniseer je bedrijf en migreer de bedrijfsinfrastructuur naar Microsoft Azure voor ultieme stabiliteit en flexibiliteit.


Tevreden klanten over ons

In 5 stappen naar een succesvol(ler) industriebedrijf

1

Doorkijk

In de doorkijk analyseren we kort de huidige IT-omgeving en de behoeften en knelpunten vanuit business en IT-oogpunt, om zo tot een duidelijk plan van aanpak te komen.

2

Advies

Samen gaan we dieper in op de visie en de exacte behoeften, vanuit business en IT- perspectief en ontwikkelen we een gedetailleerde roadmap.

3

Implementatie

Wij zorgen voor de technische realisatie van de oplossing: migratie, implementatie en integratie van Microsoft 365, Dynamics 365 en/of Azure infrastructuur.

4

Adoptie

Een effectieve implementatie is voor ons cruciaal; hierbij zorgen we ervoor dat alle gebruikers de complete oplossing niet alleen kunnen gebruiken, maar vooral goed gebruiken.

5

Beheer

We beheren, monitoren, en ondersteunen de nieuwe oplossing continu om ervoor te zorgen dat alles optimaal werkt en jij je volledig kunt focussen op de business.

Meer weten?

Laten we eens kennis maken. Neem contact op met Maurice.