ICT voor zakelijke dienstverlening
Terug naar het overzicht
Branche

ICT voor de
zakelijke dienstverlening

ict partner zakelijke dienstverleners

Efficiënter werken in de zakelijke dienstverlening

Hoe efficiënt werken jullie? Waar is de data van jullie klanten opgeslagen? Hoe veilig is dat? Kortom, hoe is jullie automatisering geregeld?

Om efficiënter en veiliger te werken heb je een goede IT-partner nodig, eentje die verder denkt dan zijn (technische) neus lang is en die je technologie een boost kan geven. Door het moderne werken te implementeren in jullie bedrijf, zijn jullie klaar voor de toekomst.

Lees hieronder verder over alle voordelen van WSB als jullie IT-partner.


Moderne Werkplek

Profiteer van een werkplek die altijd up-to-date en veilig is met onze Moderne Werkplek op basis van Microsoft 365.


Bedrijfssoftware

Bouw je eigen apps, automatiseer werkstromen en maak de beste rapportages met Microsoft Power Platform.


Cloud Infrastructuur

Moderniseer je bedrijf en migreer de bedrijfsinfrastructuur naar Microsoft Azure voor ultieme stabiliteit en flexibiliteit.


Tevreden klanten over ons

In 5 stappen naar succesvolle(re) dienstverlening

1

Doorkijk

In de doorkijk analyseren we kort de huidige IT-omgeving en de behoeften en knelpunten vanuit business en IT-oogpunt, om zo tot een duidelijk plan van aanpak te komen.

2

Advies

Samen gaan we dieper in op de visie en de exacte behoeften, vanuit business en IT- perspectief en ontwikkelen we een gedetailleerde roadmap.

3

Implementatie

Wij zorgen voor de technische realisatie van de oplossing: migratie, implementatie en integratie van Microsoft 365, Dynamics 365 en/of Azure infrastructuur.

4

Adoptie

Een effectieve implementatie is voor ons cruciaal; hierbij zorgen we ervoor dat alle gebruikers de complete oplossing niet alleen kunnen gebruiken, maar vooral goed gebruiken.

5

Beheer

We beheren, monitoren, en ondersteunen de nieuwe oplossing continu om ervoor te zorgen dat alles optimaal werkt en jij je volledig kunt focussen op de business.

Meer weten?

Laten we eens kennis maken. Neem contact op met Maurice.