ICT zakelijke dienstverlening
Terug naar het overzicht
Branche

ICT voor
zakelijke dienstverleners

Automatisering kantoor

ICT voor de zakelijke dienstverlening

Bedrijven in de zakelijke dienstverlening staan voor unieke uitdagingen die invloed hebben op hun ICT-strategie en -beheer. “Zakelijke dienstverlening” is een breed begrip, maar we zien wel een aantal terugkerende onderwerpen waar bijna alle zakelijke dienstverleners mee worstelen: Het Moderne Werken, security en optimalisatie van bedrijfsprocessen zijn veel voorkomende thema’s.

We ondersteunen de zakelijke dienstverleningssector met verschillende ICT-oplossingen. Ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen met o.a.:
✔️ het werken in de cloud,
✔️ het beveiligen van je data en systemen en
✔️ het verbeteren van je bedrijfsprocessen met de juiste software.

ICT voor zakelijke dienstverlening
Jouw diensten worden mogelijk gemaakt door IT

IT = cruciaal

In tegenstelling tot productiebedrijven bied jij als zakelijke dienstverlener geen fysieke producten aan, maar lever je diensten. Dit lijkt misschien een voor de hand liggende opmerking, maar het benadrukt de cruciale rol van ICT voor jouw bedrijf. Of je nu een architectenbureau, een accountantskantoor, een marketingbureau, of een andere dienstverlenend bedrijf bent, je dienstverlening wordt mogelijk gemaakt en ondersteund door IT.

Onze ICT-oplossingen voor zakelijke dienstverleners

Software zakelijke dienstverlening
De juiste software

Bedrijfsprocessen optimaliseren

Als zakelijke dienstverlener is het belangrijk om je bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk in te richten. Ook het verhogen van de operationele efficiëntie door automatisering van routinetaken heeft voor veel zakelijke dienstverleners hoge prioriteit.

Je wilt je operatie zo efficiënt mogelijk inrichten. Dat bespaart tijd en helpt je je klanten beter te bedienen. Service is tenslotte waarmee je je kan onderscheiden van je concurrenten.

We helpen je met de juiste technologieën en systemen, zoals de Microsofts ERP-software Business Central en andere softwarepakketten zoals Microsoft 365.

ict partner zakelijke dienstverleners
Anytime, anyplace, anywhere

Werken in de cloud

Flexibel kunnen werken is zeer belangrijk voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Je wilt altijd en overal kunnen werken. En op verschillende devices. Bijvoorbeeld op kantoor op je pc, thuis op je laptop en onderweg op je tablet. En uiteraard wil je op je telefoon bij je e-mail kunnen.

De cloud maakt dit mogelijk. Daarnaast kunnen bedrijven door cloud technologie gemakkelijk naar behoefte op- en afschalen, bijvoorbeeld als je voor een groot project tijdelijk extra medewerkers hebt of meer opslagcapaciteit nodig hebt.

Naast de bekende voordelen als schaalbaarheid en flexibiliteit, is cloud ook noodzakelijk als je gebruik wilt gaan maken van AI. AI kan namelijk alleen werken met data die in de cloud staat.

400+ klanten

In verschillende sectoren

Ervaring

Veel ervaring in de zakelijke dienstverlening

Maakt ICT menselijk

Persoonlijke, no-nonsense aanpak

Gecertificeerd

ISO 9001 en 27001 gecertificeerd
ICT dienstverlening security
Veilig online werken

Cyber security

Als zakelijke dienstverlener werk je vaak met gevoelige klantgegevens. Het beschermen van deze gegevens tegen datalekken en cyberaanvallen is essentieel. Een hack kost niet alleen geld maar brengt ook een berg gedoe en imagoschade mee. Zorg dus voor een ijzersterke beveiliging van je IT-systemen en netwerk.

Niet alleen voor jezelf, maar ook voor jouw klanten. En je accountant. Voor steeds meer bedrijven wordt een goede ICT-beveiliging een vereiste om zaken met je te doen. Ook horen we van klanten dat accountants er steeds vaker naar vragen.

Wij beveiligen je bedrijf op basis van het CIS Security Framework, een wereldwijd erkende standaard. Met dit framework krijg je je ICT-beveiliging op een objectieve manier op orde. Objectief? Ja, dat is echt zo. Ontdek hier hoe.

Welke gevolgen heeft de NIS2-wetgeving voor jouw bedrijf? Ontdek het hier.
ICT beheer uitbesteden
Lekker als ook je onderhoud goed geregeld is

ICT Beheer & Support

Net als je auto heeft ook je ICT-omgeving onderhoud nodig. Honderden klanten hebben hun ICT-beheer al bij ons uitbesteed.

Wij leveren IT-support zoals we die zelf zouden willen krijgen.
Elke medewerkers van ons supportteam moet jou als klant kunnen helpen. Uiteraard hebben wij ook junior- en seniormedewerkers en doorlopen alle collega’s een leerproces, maar als klant wil je gewoon goed geholpen worden. Door wie en hoe, dat is niet zo belangrijk.

Natuurlijk kunnen ook wij niet alles in vijf minuten oplossen, maar de verantwoordelijkheid blijft bij de collega die het ticket heeft opgepakt. Bij hele complexe problemen kan een ticket worden doorgezet naar een collega met meer gespecialiseerde kennis.

Daarnaast kunnen we, indien nodig, prioriteitsondersteuning van Microsoft inschakelen. Zo ben je niet alleen verzekerd van ondersteuning door ons gecertificeerde personeel, maar ook van Microsoft.

Meer weten?

Laten we eens kennis maken. Neem contact op met Maurice.

Tevreden zakelijke dienstverleners over WSB