Terug naar het overzicht
Digitale Transformatie

Misschien is uw bedrijf al verder in de Digitale Transformatie dan u denkt

Edwin Combrink
Edwin Combrink
Geplaatst op 12 oktober 2020

We ontvangen regelmatig berichten van (potentiële) klanten met een gerichte vraag over een bijvoorbeeld specifieke software. Wanneer we doorvragen komt vaak naar voren dat die vraag gesteld wordt omdat bedrijven verder willen, maar denken vanuit hun oude/huidige situatie met de daarbij horende processen en systemen.

De vraag is vaak zo gericht om de simpele reden dat ze niet goed weten wat er te koop is. Heel logisch en voor ons uiteraard geen probleem, want daar zijn wij voor. Dat vinden wij juist leuk, we denken graag mee. Want wanneer we doorvragen, merken we dat er vaak meer speelt dan je in eerste instantie zou denken op basis van de gestelde vraag.

En het mooie is, je merkt dan dat er al best veel MKB-bedrijven bezig zijn met hun Digitale Transformatie, maar het zelf nog niet beseffen.

In de onderstaande video bespreken Frank en Vincent zo’n typische vraag en situatie. Het bedrijf Traplopen.nl (we hebben hun naam gefingeerd) klopte bij ons aan met een vraag over nieuwe software. Na wat doorvragen en samen kijken naar de ambities van het bedrijf, zagen we dat er een veel diepere vraag achter hun eerste vraag zat. Ontdek hoe dit traject bij Traplopen.nl is gegaan en hoe zij klaar zijn gestoomd voor de toekomst, hoe ze “digitaal zijn getransformeerd”.

Wanneer er uitdagingen in een bedrijf zijn, is het vaak niet op te lossen met enkel een nieuw systeem of wat nieuwe software. In een gesprek kijken we naar wat de grootste knelpunten zijn en hoe automatisering kan helpen die op te lossen.

Ieder bedrijf is natuurlijk anders en daarom gaan we graag met u in gesprek om u zo het beste advies te geven.

Meer weten?

Laten we eens kennis maken. Neem contact op met Maurice.