workshop power bi lunchsessie
Evenement

Lunchsessie 'Haal alles uit je data met Power BI'

19 september 2024, 12:00 - 14:00

Rapporteren is noodzaak. Zonder rapportages weet je niet hoe je bedrijf ervoor staat. Maar hoe maak je die rapportages? In Excel? En hoeveel tijd kost het om de rapportages te maken? Meestal behoorlijk wat. En dan is het nog maar de vraag of alle data klopt, omdat data uit allerlei bestanden wordt gekopieerd en / of handmatig wordt overgenomen. De oplossing voor dit probleem: rapportagesoftware. Of specifieker: Microsoft Power BI.

Wat is Power BI?

Microsoft Power BI is een tool die data omzet in visuele rapportages. Maar het is meer dan een rapportagetool. Power BI verzamelt en combineert alle data die in jouw organisatie aanwezig is (bijvoorbeeld uit Excel sheets, je ERP-systeem, maar ook bijvoorbeeld Google Analytics) en verwerkt deze in mooie visuele rapportages. Power BI is onderdeel van (een aantal abonnementen van) Microsoft 365.

Tijdens deze sessie ontdek je:

✔ Wat Power BI is en de rol binnen Microsoft 365
✔ De kracht van en achter Power BI
✔ Hoe Power BI je veel tijd en dus geld kan besparen
✔ Hoe Power BI alle(!) data binnen je organisatie combineert en hoe dit nieuwe inzichten geeft die tot heden niet mogelijk waren
✔ Hoe je op ieder moment (dus niet eens per maand) over de beste managementinformatie beschikt

En daarnaast krijg je ook nog eens een paar extra tips & tricks die de meeste gebruikers niet weten.

Datum: donderdag 19 september
Tijd: 12:00 – ca. 14:00 uur (lunch inbegrepen)
Presentator: Stefan Klop

Stefan Klop

Wil je ontdekken wat er allemaal mogelijk is met Power BI? Kom dan naar onze (gratis) workshop ‘Haal alles uit uw data met Power BI’.

Naast een lekkere lunch krijg je alle ins & outs te zien van Power BI. En we beloven: je zult toepassingen zien die je niet voor mogelijk had gehouden.

 

Inschrijven