Terug naar het overzicht
Het Moderne Werken

Haal meer uit Business Central met deze trainingen

Ramon Sijmons
Ramon Sijmons
Geplaatst op 11 juli 2022

Wij zijn fan van Microsoft Dynamics 365 Business Central, dat is geen geheim. Lange consultancytrajecten en dure implementatieprojecten zijn met deze oplossing verleden tijd. Daar horen natuurlijk wel passende trainingen bij, want zo haal je nog meer uit Business Central.

Waarom Business Central?

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een flexibel en laagdrempelig ERP-pakket dat eenvoudig integreert met je bestaande bedrijfsprocessen, andere software en – als je die hebt – webshops. Je kunt het modulair inrichten en het groeit mee, met je organisatie en je medewerkers, als dat nodig is. Met Business Central Online, het ERP-systeem van Microsoft dat naadloos integreert met Microsoft 365, kunnen implementatietrajecten kort en bondig worden uitgevoerd tegen overzichtelijke kosten. Door te werken met een standaard kun je in no time aan de slag.

Drie soorten Business Central trainingen

Business Central kan veel, heel veel. Daarom is het wat complexer om te leren dan een pakket als Exact Online of AFAS. De mogelijkheid om te werken met aparte schermen per gebruikersrol maakt het weliswaar overzichtelijker, maar we kunnen ons ook voorstellen dat er behoefte is aan meer kennis. Daarom hebben wij een aantal standaard trainingen ontwikkeld.

1. Voor financieel managers, CFO’s en financieel medewerkers ontwikkelden we de training Business Central – Financieel en Financieel+

2. Voor logistiek managers en medewerkers is er de training Business Central – Logistiek en Logistiek+

3. Voor servicemedewerkers is er de training Business Central – Service.

Met deze trainingen maak je je binnen een dag de basis van Business Central eigen en kun je daarna zelfstandig aan de slag.

Logistiek training Business Central

Laagdrempelig en vriendelijk geprijsd

Wil je een training die exact honderd procent matcht met de behoeften die leven binnen jouw organisatie, dan kunnen we dat uiteraard verzorgen. Maar als je op korte termijn een laagdrempelige training wil volgen voor een vriendelijke prijs, dan past ons aanbod daar perfect bij.

Trainingen op locatie

De trainingen worden zowel bij ons op locatie als online via Teams gegeven. Wij geven er de voorkeur aan om de training bij ons op locatie te geven. Een training volgen is toch altijd net iets makkelijker als je écht bij elkaar zit. Bovendien zijn onze broodjes een reis naar Hardinxveld-Giessendam dubbel en dwars waard. Is dat je echt te ver weg, dan is een training via Microsoft Teams ook een optie. In dat geval delen we de training op in twee halve dagen.

Interesse?

Bekijk hier onze trainingen en schrijf je in!