Terug naar het overzicht
Microsoft 365

Hoe je vergaderingen opneemt en terugkijkt via Stream

Edwin Combrink
Edwin Combrink
Geplaatst op 20 juli 2020

De afgelopen maanden is het gebruik van videobellen en -vergaderen enorm toegenomen door het thuiswerken. Met Microsoft Stream hoef je nooit meer wat te missen binnen je bedrijf. Zo zorg je ervoor dat die ene collega die niet aanwezig kon zijn bij de vergadering toch de opname ervan kan zien en biedt Stream vele andere interessante opties.

In deze blog vertel ik (en laat ik in een video zien) wat Stream inhoudt, hoe het werkt en hoe je er het meest efficiënt gebruik van kunt maken.

Welke mogelijkheden biedt Microsoft Stream?

Met Stream kun je zelf video’s maken en delen om informatie aan collega’s over te brengen. Het grote voordeel dat Stream biedt is dat het één gecentraliseerde plek is waarop je de video’s van collega’s en jezelf kunt maken, opslaan en delen.

Microsoft Stream tablet

De laatste tijd hebben wij binnen WSB erg veel gebruik gemaakt van Microsoft Stream. Doordat alle opnames in Streams terug te kijken zijn voor al onze collega’s ben ik erg goed op de hoogte gebleven van de evenementen die hebben plaatsgevonden. Zo zijn er Webinars gehouden waarbij ik niet aanwezig kon zijn door afspraken met klanten op hetzelfde tijdstip. Door Stream te gebruiken heb ik toch deze Webinars terug kunnen kijken op het moment dat het mij uitkwam.

Voor wie is Microsoft Stream te gebruiken?

Microsoft Stream is voor alle Office 365 gebruikers beschikbaar om video’s te uploaden en te maken. Tevens is het erg handig dat Stream geïntegreerd staat aan vele andere Microsoft apps zoals Microsoft Teams en PowerPoint.


Ontdek in 4,5 minuut wat Microsoft Stream is

Waar is Stream terug te vinden?

Stream is direct te vinden via www.web.microsoftstream.com of door eerst naar www.office.com te gaan en dan bij apps te kijken.

Veel succes met het gebruik van Stream!

Meer weten?

Laten we eens kennis maken. Neem contact op met Maurice.