Terug naar het overzicht
Bedrijfsapplicaties

Snel aan de slag met Business Central? Kies voor prepackaged!

Ramon Sijmons
Ramon Sijmons
Geplaatst op 21 februari 2022

Traditionele implementatieprojecten van ERP-systemen duren eeuwig. Door te kiezen voor het prepackaged principe kun je in no time aan de slag en kun je later, als je bedrijf groeit of je extra functionaliteiten wilt, uitbreiden in het tempo dat bij je past.

Onzekerheden en risico’s

Van oorsprong kunnen implementatieprojecten enorm lang duren. Het begint met een lang voortraject waarin onderzoek wordt gedaan, vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt, dan volgt de daadwerkelijke implementatie en aan het eind van het hele traject hoop je maar dat er een pakket staat waar je tevreden mee bent. Zo’n traject brengt nogal wat onzekerheden en risico’s met zich mee, om het over de kosten nog maar niet te hebben. Dat traject verliep niet heel anders met het Navision van ooit. De kosten waren hoog, de doorlooptijd lang en hoe meer klantspecifieke wensen er werden doorgevoerd, hoe groter de risico’s.

Business Central mkb bedrijfDoor een implementatietraject volgens het prepackaged principe ben je in no time op de rit met Business Central Online. Ideaal, zeker voor de wat minder grote bedrijven.

Zelfredzaamheid hoog

Vandaag de dag loopt iedereen rond met een smartphone. Heb je behoefte aan een bepaalde functionaliteit, dan ga je op zoek naar een app die bij je past en die zet je op je telefoon. Kind kan de was doen. Een handleiding? Die zal best bestaan, maar ik geloof niet dat iemand daar ooit naar zal kijken. Een app moet gewoon duidelijk zijn, punt. Die zelfredzaamheid zoek je ook als het gaat om zakelijke applicaties. Je onderzoekt welke applicatie bij je past en als je eenmaal je keuze hebt gemaakt, wil je zo snel mogelijk aan de slag.

In no time op de rit met Business Central

Door een implementatietraject volgens het prepackaged principe mogelijk te maken, helpen wij onze klanten in no time op de rit met Business Central Online, het ERP-systeem van Microsoft dat naadloos integreert met Microsoft 365. Zeker voor de wat minder grote bedrijven is dat heel belangrijk. Vroeger stond je ERP-pakket on-premise en bracht een installatie heel wat technisch werk met zich mee. Door te kiezen voor een cloudoplossing is dat allemaal verleden tijd. Met een spreekwoordelijke druk op de knop staat een lege omgeving voor je klaar en kun je aan de slag, tegen zo laag mogelijke kosten en met zo min mogelijk risico’s.

Business Central voor kleine bedrijven snel gestandaardiseerdDoor te kiezen voor onze prepackaged oplossing kun je binnen een week aan de slag met je boekhouding en facturatie in Business Central.

Binnen 1 week

Door te kiezen voor onze prepackaged oplossing kun je binnen een week aan de slag met je boekhouding en facturatie in Business Central. Wij zetten de omgeving voor je klaar in de cloud en geven je heldere instructies mee. Je levert ons een Excel-sheet aan met gegevens van je klanten en leveranciers en wij zorgen dat het ingelezen wordt. Zo kun je snel aan de slag in je eigen omgeving, met je eigen data, zonder dat je wekenlang consultants over de vloer hebt. En dat allemaal voor een vaste prijs.

Krijgen we met een tegenvaller te maken, dan is dat ons probleem. Risico’s? Daar doen wij niet aan. Door de gestandaardiseerde aanpak sluiten we die uit!

Uitbreiden in je eigen tempo

Zo zetten we de basis van Business Central voor je neer en daar kun vervolgens, in je eigen tempo, op voortbouwen. Door Business Central eerst goed te leren kennen, kun je goed nadenken over welke wensen je nog meer hebt. Vervolgens kun je kiezen uit een aantal modules om de functionaliteit van het systeem uit te breiden. Zo betaal je alleen voor wat je gebruikt en breid je uit in een tempo dat bij je past. Wel zo prettig.

Meer weten?

Laten we eens kennis maken. Neem contact op met Maurice.