Terug naar het overzicht
Bedrijfsapplicaties

Wil je snel aan de slag met Business Central? Kies voor PrePackaged!

Ramon Sijmons
Ramon Sijmons
Geplaatst op 21 april 2023

Traditionele implementatieprojecten van ERP-systemen duren eeuwig. Nou ja, dat is wat overdreven, maar ze duren vaak wel lang. Heel erg lang. Door te kiezen voor ons PrePackaged aanpak kun je in no time (ook wat overdreven, maar 2 weken is wel serieus snel) aan de slag. En kun je later, als je bedrijf groeit of je extra functionaliteiten wilt, uitbreiden in het tempo dat bij je past.

Onzekerheden en risico’s

Implementatieprojecten voor nieuwe ERP-software duren vaak enorm lang. Het begint met een (lang) voortraject waarin onderzoek wordt gedaan, vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt, aanpassingen besproken en dan volgt uiteindelijke de daadwerkelijke implementatie. Aan het eind van dit hele traject hoop je dan maar dat er een pakket staat waar je tevreden mee bent. Zo’n traject brengt nogal wat onzekerheden en risico’s met zich mee, om het over de kosten nog maar niet te hebben.

Dat traject verliep niet heel anders met het Navision van ooit. De kosten waren hoog, de doorlooptijd lang en hoe meer klantspecifieke wensen er werden doorgevoerd, hoe groter de risico’s.

Business Central mkb-bedrijfDoor een implementatietraject volgens het PrePackaged principe ben je in 2 weken live met Business Central Online. Ideaal, zeker voor de wat minder grote bedrijven.

Zelfredzaamheid hoog

Vandaag de dag loopt iedereen rond met een smartphone. Heb je behoefte aan een bepaalde functionaliteit, dan ga je op zoek naar een app die bij je past en die zet je op je telefoon. Kind kan de was doen.

Een handleiding? Die zal best bestaan, maar ik geloof niet dat iemand daar ooit naar kijkt. Een app moet gewoon duidelijk zijn, punt. Die zelfredzaamheid zoek je ook als het gaat om zakelijke applicaties. Je onderzoekt welke applicatie bij je past en als je eenmaal je keuze hebt gemaakt, wil je zo snel mogelijk aan de slag.

In no time op de rit met Business Central

Door een implementatietraject volgens het PrePackaged principe, helpen wij onze klanten in no time op de rit met Business Central Online, het ERP-systeem van Microsoft dat naadloos integreert met Microsoft 365. Zeker voor de wat minder grote bedrijven is dat heel belangrijk.

Vroeger stond je ERP-pakket on-premise en bracht een installatie heel wat technisch werk met zich mee. Door te kiezen voor een cloudoplossing is dat allemaal verleden tijd. Met een spreekwoordelijke druk op de knop staat een kale omgeving voor je klaar en kun je aan de slag, tegen zo laag mogelijke kosten en met zo min mogelijk risico’s.

Business Central voor kleine bedrijven snel gestandaardiseerdDoor te kiezen voor onze PrePackaged oplossing ben je binnen 2 weken aan de slag met je boekhouding en facturatie in Business Central.

Fixed price

Door te kiezen voor onze PrePackaged oplossing kun je binnen 2 weken aan de slag met je boekhouding en facturatie in Business Central. Wij zetten de omgeving voor je klaar in de cloud en geven je heldere instructies mee. Je levert ons een Excel-sheet aan met gegevens van je klanten en leveranciers en wij zorgen dat het ingelezen wordt. Zo kun je snel aan de slag in je eigen omgeving, met je eigen data, zonder dat je wekenlang consultants over de vloer hebt. En dat allemaal voor een vaste prijs.

Krijgen we met een tegenvaller te maken, dan is dat ons probleem. Risico’s? Daar doen wij niet aan. Door de gestandaardiseerde aanpak sluiten we die uit!

Uitbreiden in je eigen tempo

Zo zetten we de basis van Business Central voor je neer en daar kun vervolgens, in je eigen tempo, op voortbouwen. Door Business Central eerst goed te leren kennen, kun je goed nadenken over welke wensen je nog meer hebt. Vervolgens kun je kiezen uit een aantal modules om de functionaliteit van het systeem uit te breiden. Zo betaal je alleen voor wat je gebruikt en breid je uit in een tempo dat bij je past. Wel zo prettig.

Meer weten?

Laten we eens kennis maken. Neem contact op met Maurice.