Price Item Management app Business Central prijzen artikelen beheren
Terug naar het overzicht
Bedrijfsapplicaties

Beheer prijzen en artikelen in Business Central eenvoudig met Price & Item Management

Ramon Sijmons
Ramon Sijmons
Geplaatst op 8 mei 2023

Wil je eenvoudig artikelen en prijzen beheren en importeren in Microsoft Dynamics 365 Business Central? Wil je je alleen op de uitzonderingen concentreren in plaats van alles te moeten controleren? Met de app Price & Item Management regel je het heel gemakkelijk.

Wat doet Price & Item Management?

Apportunix faciliteert partners met een flink aantal betrouwbare en eenvoudige apps die Business Central gebruikers helpen nóg efficiënter te werken en meer inzichten te krijgen om betere zakelijke beslissingen te nemen. Price & Item Management is een van die apps, speciaal voor groothandels.

Het is een heel compacte app met verschillende losse functionaliteiten. De belangrijkste zijn het beheren en importeren van artikelen en prijzen en het ‘flaggen’ van uitzonderingen.

Hoe maakt Price & Item Management je het leven gemakkelijker?

Elke groothandel krijgt regelmatig nieuwe prijslijsten van leveranciers. In Business Central zit een standaardfunctionaliteit om die prijzen te importeren. Maar als een bepaald artikel ontbreekt, gaat er iets mis met de prijsimport. Met Price & Item Management kun je een ontbrekend artikel heel simpel opnieuw aanmaken.

Met de standaardfunctionaliteit in Business Central weet je ook niet zeker of een prijs up-to-date is. Met Price & Item Management kun je prijzen die ouder zijn dan een bepaalde periode rood laten markeren. Ook kun je een overzicht krijgen van orders waarbij de prijzen handmatig gewijzigd zijn. Dit alles helpt je om het factuurproces te versnellen, omdat je alleen op de uitzonderingen hoeft te concentreren in plaats van alles te moeten controleren.

prijzen artikelen beheren in Business Central

Integraties met andere apps

De app integreert met de nieuwe verkoopprijsfunctionaliteit van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Onze apps zijn bovendien zo generiek gebouwd, dat ze ook heel eenvoudig samenwerken met apps van derden.

De voordelen op een rijtje

• Importeer artikelen en creëer inkoop- en verkoopprijzen in een en dezelfde run
• Sluit oude prijsafspraken
• Markeer verkoopdocumenten met gewijzigde prijzen of kortingen
• Sla de primaire berekende prijs en korting op in de verkoopregels
• Markeer oude verkoopprijzen in verkoopdocumenten
• Handmatige prijzen en oude prijzen zijn nu uitgebreid voor alle verkoop- en inkoopdocumenten

Wat zijn de kosten?

De prijzen zijn per gebruiker per maand. De exacte prijzen binnen en buiten Europa, vind je hier op de website van Apportunix.

Gerelateerde artikelen

Meer weten?

Laten we eens kennis maken. Neem contact op met Maurice.